Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Apple iPad 2/3/4 hoesjes

Na de eerste generatie iPad volgde vanaf 2011 de iPad 2, iPad 3 en iPad 4. Deze generaties maken alledrie gebruik van dezelfde behuizing, zodat hoesjes en sleeves onderling uitwisselbaar zijn. Op deze pagina vind je onze complete collectie iPad 2/3/4 hoesjes, tassen en sleeves. Gebruik de filters aan de linkerkant om je selectie verder te verfijnen op basis van je persoonlijke voorkeur.

Van laag naar hoog sorteren

35 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

35 artikel(en)

Een iPad 2/3/4 hoes voor optimale bescherming

Ondanks het feit dat de meeste iPad 2/3/4 modellen al enkele jaren oud zijn, worden ze nog steeds veel gebruikt. Voor veel basistaken zoals browsen, email en lichte applicaties voldoet hij nog uitstekend. Om de iPad 2/3/4/ blijvend goed te laten functioneren is het wel belangrijk dat hij fysiek in orde blijft. Het gebruik van een goede iPad 2/3/4 hoes is dan ook zeker aan te raden. Door hem van een goede beschermlaag te voorzien, worden schokken en stoten opgevangen. Zo zal de hardware minder snel zal beschadigingen en wordt de levensduur verlengd.

Het kiezen van de beste hoes

Door het ruime assortiment is het kiezen van een geschikt iPad 2/3/4 hoesje vaak moeilijker dan het lijkt. Los van het aantal beschikbare kleuren, heb je keuze uit diverse modellen met ieder zijn eigen specificaties. De belangrijkste kenmerken, zoals merk, kleur en model, zijn met behulp van de verfijn opties te selecteren. Op de verschillende productpagina’s vertellen we je meer over de specifieke eigenschappen per hoes. Heb je na het bekijken van een iPad 2/3/4 hoes toch nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Alle iPad 2/3/4 hoesjes uit voorraad geleverd

Wij zijn officieel leverancier van verschillende bekende merken. Zo weet je zeker dat de iPad 2/3/4 hoes die je bij ons besteld authentiek en origineel is. Je krijgt dan ook minimaal 12 maanden garantie op je bestelling. Om ervoor te zorgen dat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten, proberen wij alle producten uit voorraad te leveren. Hierdoo heb je jouw bestelling vrijwel altijd de volgende dag al in huis.